Gratis bezorging bij 50€We verzenden alles zo snel als we kunnen! - SLA JE SLAG TIJDENS ONZE UITVERKOOP!

Retourneren


Producten retourneren hoe doe ik dat?

Het is geen probleem om uw producten te retourneren bij Your-Lifestyle.nl. Het kan gebeuren dat een product niet is wat u ervan had verwacht of u wilt het product liever ruilen voor een ander. Net als in een winkel hebben wij ook de retourmogelijkheid (ofwel afkoelingsperiode) van 30 dagen. U kunt dus zonder problemen uw product naar ons retour sturen of ruilen.

Aangezien onze webshop soms uitlopende producten of restpartijen verkoopt kan het gebeuren dat u product niet meer voorradig is, in dit geval krijgt u uiteraard gewoon u geld retour.

Bestelde producten bij Your-Lifestyle.nl retourneren?

Gebruik voor het retour sturen of ruilen van uw product ons retour aanvraag formulier, wij streven ernaar om binnen 24 uur contact met u op te nemen. Stuur in alle gevallen nooit een product zomaar retour, wacht op ons antwoord voordat u het verzend.

Als wij het pakket in goede orde hebben ontvangen dan ruilen wij het product voor u om(indien voorradig) of bij retour zenden zult u binnen 7 dagen het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten(voor de toezending) retour krijgen.

Let op: producten dien onbeschadigd en in de originele verpakking aan ons retour gezonden te worden.

Tip voor verzenden: Producten kunnen bij het verzenden snel en eenvoudig beschadigen, zorg dus voor een goede verpakking. Gebruik bij voorkeur de verpakking en de verpakkingsmaterialen waarin het product naar u is verzonden.

Kosten:

Voor het retour zenden zijn de verzendkosten voor uw eigen rekening. Hopelijk heeft u hier begrip voor. Mocht u er voor kiezen om een pakket onder rembours of ongefrankeerd retour te sturen dan zullen wij u helaas deze kosten moeten doorberekenen.

Bedenktijd van 30 dagen

Voor bestellingen die u via internet doet, geldt de Wet Kopen op Afstand. Dit betekent dat u als koper recht heeft op een afkoelingsperiode van 30 dagen na levering van het product. Binnen deze periode kunt u via ons retour formulier producten retour sturen.

We hebben wel een aantal regeltjes, lees ze zorgvuldig:

  • De kosten van de retourzendingen zijn voor koper.
  • Producten moeten onbeschadigd en in de originele verpakking worden geretourneerd.
  • Uiteraard is het toegestaan om de verpakking te openen om het product te beoordelen. Maar zorg ervoor dat u dit netjes doet want u zult begrijpen dat als u het product niet wilt dat een ander misschien wel interesse heeft en die willen wij natuurlijk geen openscheurde dozen toesturen.

Na het verstrijken van de 30 dagen bedenktijd is het helaas niet meer mogelijk de producten te retourneren, tenzij wij daar afwijkende afspraken over hebben gemaakt. Wel kun je aanspraak maken op de garantiebepaling van het betreffende product. Your-Lifestyle.nl hanteert een garantietermijn die overeen komt met de fabrieksgarantie die gelden naast en onverminderd de wettelijk rechten van de consument.


Oeps, uw product is beschadigd of verkeerd

Het is geen excuus maar het kan wel eens gebeuren een product tijdens het transport beschadigd of dat wij een verkeerd product aan een bestelling hebben toegevoegd. Hierbij alvast onze excuses maar geen probleem. Is het product beschadigd of hebben wij een verkeerd product gestuurd, vul ons retour formulier in en we zenden zo snel mogelijk een nieuw product toe. De eventuele verzendkosten voor het retour sturen of opnieuw sturen van het product zijn voor onze rekening.


Klachten over Your-Lifestyle.nl

Your-Lifestyle.nl is persoonlijk, betrouwbaar en daarnaast een winkel die gerund wordt door lifestyle liefhebbers. We hechten daarom veel waarde aan goede service en doen er alles aan om u tevreden te houden. Bent u niet tevreden over een medewerker, onze service of anders, laat het ons weten zodat wij er iets aan kunnen doen. Stuur een email naar: info@your-lifestyle.nl o.v.v. van uw klacht.