Gratis bezorging bij 50€We verzenden alles zo snel als we kunnen! - SLA JE SLAG TIJDENS ONZE UITVERKOOP!

Verzenden/Betalen

Verzenden:

Wij verzenden onze bestellingen in Nederland vanaf € 70,-- gratis.

Wij streven ernaar om alle bestellingen binnen 24 uur aan u te verzenden(uitgaande van werkdagen). Wij kunnen dit doen omdat wij alle producten op voorraad hebben en zodoende deze direct kunnen versturen. Mochten er producten zijn die wij niet direct kunnen leveren dan zal dat bij het product vermeld staan. Wij leveren zowel in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en Luxemburg (voor landen buiten Nederland gelden afwijkende verzendtarieven en geldt gratis verzenden vanaf 70 euro helaas nog niet). Heeft u een product gezien en woont u elders, vraag naar de mogelijkheden.

Lage verzendkosten logo, een aantal van onze producten kunnen door de brievenbus en zodoende dat deze lage verzendkosten hebben. Dit logo geeft aan dat een product door de brievenbus kan. Let op, vaak is er wel een maximum aantal producten dat via brievenbuspost verzonden kan worden (dit ivm formaten).

Voor het verzenden van de artikelen gelden de voorwaarden van betreffende verzender. Hieronder hebben wij links geplaatst naar de voorwaarden per aanbieder.

Afhaallocatie - Post.nl Pakje gemak:

Post.nl Pakje gemak
Voor het ontvangen van pakketten kunt u ook kiezen voor een Postnl afhaallocatie. Op deze wijze kunt u zelf bepalen bij wie u het pakket wil laten bezorgen. Op de betaalpagina kiest u voor een afwijkend verzendadres. Via een pop-up zoekt u de afhaallocatie op en klikt u op bevestigen, het systeem zal het adres automatisch in het bestelformulier zetten. Handig voor als u niet altijd overdag in de gelegenheid bent een pakket te ontvangen.

Kosten:

Wij hanteren de normale Post.nl en TNT verzendkosten.

Voor Nederland: gelden bij brievenbus pakketten de tarieven op basis van gewicht en bij pakketten tot en met 30 kg zijn de kosten € 5,50. Alles daarboven zal op basis van het dagtarief worden berekend. Bij het aanmaken van een bestelling zullen de kosten worden getoond. Bestellingen boven € 70,-- worden gratis verstuurd.
Voor overige landen: gelden bij brievenbus pakketten de tarieven op basis van gewicht en bij pakketten tot en met 30 kg zijn de kosten € 9,00. Alles daarboven zal op basis van het dagtarief worden berekend. Bij het aanmaken van een bestelling zullen de kosten worden getoond (Helaas kunnen wij u nog geen gratis verzendkosten aanbieden boven 50 euro).


Betalen:

Wij maken gebruik van de volgende betaal systemen:

Ideal:

Ideal Betalen

Mister Cash:

Mister Cask betalen

Paypal:

Paypal betalen

Voor het gebruik van Ideal zijn er geen extra kosten. Bij Paypal worden 4% extra kosten in rekening gebracht, helaas zijn wij genoodzaakt dit te doen omdat Paypal ons hoge kosten doorberekend. Een voordeel van het gebruik van Paypal is dat u ook met een creditkaart kunt betalen.

Overschrijving per bank.

Bepaal zelf wanneer u de betaling maakt, handig als u geen identifiër of tan codes bij de hand heeft. Het kan met deze methode voorkomen dat wij de bestelling niet direct versturen, we versturen immers alleen bestellingen die betaald zijn.

Aangemeld bij KvK Midden Nederland nr. 30285710 / BTWnr: NL188663162B02