Een unit op maat laten maken

Wil je graag een unit in de tuin, maar voldoen de standaard units niet aan je eisen en wensen? Dan kun je er één op maat laten maken door experts! In dit artikel leggen we uit wat voor soort units er op maat gemaakt kunnen worden en door wie!

Kantoor

Een kantoor aan huis kan in veel gevallen een goede optie zijn; het is een perfecte oplossing voor mensen die een eigen bedrijf aan huis hebben, klanten of cliënten thuis ontvangen of een rustige plek zoeken om het werk te kunnen doen. Standaard units zijn uitgerust met een toilet en plek voor een bureau. Wil je echter een maatwerk unit van hoge kwaliteit? Dan kun je deze het beste laten maken door professionals; zo heb je snel een fijne werkplek die helemaal naar eigen wens is!

AirBnB

Wist je dat je een woonunit in de tuin mag zetten? Deze mag je gebruiken om tijdelijk in te wonen wanneer je eigen huis onbewoonbaar is, bijvoorbeeld door een verbouwing. Ook mag je de unit inzetten wanneer familie of vrienden tijdelijke huisvesting zoeken; zo kun je de mensen van wie je houdt een veilig onderkomen bieden. Een woonunit mag je daarnaast gebruiken om een AirBnB van te maken en dan is het wel zo fijn dat er maatwerk mogelijk is; zo kun jij je gasten datgene bieden waar jij altijd van gedroomd hebt!

Thuiszorg bieden

In de huidige maatschappij wordt er door de overheid gestimuleerd dat mensen zo lang mogelijk thuis wonen. Dat is enerzijds iets moois, anderzijds veroorzaakt het moeilijkheden wanneer je partner of kind zorg nodig heeft. Deze zorg komt dan neer op de schouders van hun dierbaren die uit liefde mantelzorg verlenen. Gelukkig kun je een zorgunit van Thuis aan Huis plaatsen in de tuin en op die manier de beste mantelzorg bieden; beide partijen krijgen de rust en ruimte om zich op hun eigen plekje terug te trekken. Bovendien biedt een zorgunit alle middelen die je nodig hebt om de juiste zorg te geven.